Söker du ett bra kattpensionat?

Du som behöver ett bra kattpensionat för din katt, för att du ska resa bort, du har ett kattpensionat Västervik som passar perfekt. Kattpensionatet, Almviks kattpensionat, är godkänt sedan 2007 och tar emot katter och ett fåtal hundar. När det är så att man ska resa bort så är det inte alltid så att man kan ta med sig sin katt.

Har man inte heller släkt eller vänner som kan ställa upp som kattvakt, så är det ett kattpensionat man får vända sig till. På Almviks kattpensionat kan du känna dig garanterad om att din katt mår bra. Har du flera katter, så kan du lämna dem alla här, då får de ett dubbelrum att vistas i tillsammans.

Lämna katten på bästa kattpensionatet

För många är katten som en familjemedlem. Då vill man vara säker på att de har det bra medan man själv är bortrest. Genom att lämna dem på detta pensionat för katter och hundar så vet du att dina husdjur kommer att få det så bra som den bara kan. De kommer ha tillgång till fina kattrum med klös och klättermöjligheter, kattlådor, kattlucka med rastgård, bra ventilation samt att det även finns kattmat.

Så känner du att du har ett behov av att lämna din katt på ett bra ställe så är det till detta kattpensionat i Västervik du ska vända dig. De ligger på en hästgård i Västervik och har en lång erfarenhet av att ta hand om katter. Du kan läsa mer om dem på deras hemsida om du vill.